fbpx

Zelf je zonnepanelen samenstellen is bullshit

Afhankelijk van het merk, de kwaliteit en een aantal andere factoren kost één zonnepaneel tussen de 500 en de 1200 euro. Zodra een partij jou de kans geeft om zelf uit te rekenen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en wat dat kost betekent dat simpelweg dat ze jou graag één specifiek merk zonnepanelen willen verkopen. Het zou kunnen dat dat voor jou het beste is, maar meestal geldt dat het vooral het beste is voor de verkopende partij. Bij Solar Contact geloven we dat jij én de volgende generatie iets beters verdienen.

Mooi verhaal. Maar, wat maakt jullie anders dan de rest?

Solar Contact is een volledig onafhankelijke partij. We zijn niet gebonden aan één bepaald merk, één bepaalde leverancier of één installatiebedrijf. We geloven dat de markt groot genoeg is om op een eerlijke manier zaken te doen, zodat jij als consument niet meer betaald dan nodig is.

Ons team van specialisten is erop getraind om samen met jou te kijken naar een maatwerk oplossing die het beste past bij jouw wensen, budget & mogelijkheden. Want “one size” fits nobody. Dus ook als je onze bespaartool gebruikt, krijg je daarna een maatwerk advies. Altijd.

En, wat heb ik daar dan aan?

Eerlijk advies, eerlijke prijzen

Omdat Solar Contact niet verbonden is aan specifieke leveranciers, krijg je daadwerkelijk onafhankelijk advies. We zitten niet vast aan merken, monteurs of andere randzaken: jouw belang staat daardoor altijd voorop.

Volledig vrijblijvend in gesprek met een specialist

Onze specialisten brengen een onafhankelijk, vrijblijvend advies uit. Besluit je dat de investering toch te hoog is, of heb je een fijner gevoel bij een andere partij? Dat is helemaal oké. Je zit nergens aan vast door simpelweg met onze specialisten in gesprek te gaan.

Een maatwerk oplossing die past bij jou

Wil je alleen zonnepanelen, wil je op de lange termijn ook andere duurzame oplossingen? Hoeveel zonnepanelen heb je nodig in jouw specifieke situatie? Geen one size fits all, maar een oplossing die bij jou past.

Persoonlijk contact, snel schakelen

In plaats van alléén een tool waarin je random informatie invoert, krijg je simpelweg jouw eigen specialist toegewezen en kun je altijd direct je vragen stellen aan een iemand die jouw specifieke situatie kent.

Echte mensen.
Onafhankelijk advies.

Probeer het zelf uit. Onze specialisten kijken samen met jou naar de oplossing die het beste past bij jou, jouw wensen en de mogelijkheden die jouw woning biedt. Het resultaat? Vrijblijvend én onafhankelijk advies.