fbpx

Verduurzamen is saai. Wij gelukkig niet.

Bij Solar Contact zijn we prettig gestoord, maar niet gek. We weten dat verduurzamen door middel van zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen en isolatie vaker een hoofdpijndossier dan een hobby is. Wat we verkopen is niet sexy, maar wel belangrijk. Voor de planeet én voor jouw portemonnee. Daarom doen we er bij Solar Contact alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken, met een grote glimlach & ouderwetse service. Je weet wel, met echte mensen en goede gesprekken. Daar houden we van.

GROOTS
in de kleine dingen

Onze producten zijn niet uniek, maar onze service en werkwijze zijn dat wel. Dat een willekeurige andere partij dezelfde zonnepanelen op jouw dak kan plaatsen, geloven wij zelf ook wel. Bij Solar Contact geloven we dat GROOTS zijn hem zit in de kleine dingen. Daarmee maken we iedere dag het verschil. Daarom mag je de volgende kleine, grootse dingen altijd van ons verwachten:

Vrijblijvend en volledig onafhankelijk advies

Omdat Solar Contact niet verbonden is aan specifieke leveranciers, krijg je daadwerkelijk onafhankelijk advies. We zitten niet vast aan merken, monteurs of andere randzaken: jouw belang staat daardoor altijd voorop.

Ouderwetse communicatie: met échte mensen

Als het aan Solar Contact oprichters Jelle & Raymond ligt introduceren we morgen de Nokia 3310 weer in Nederland. Chatbots vinden we stom en ticketsystemen de hel. Ouderwets bellen, koffie drinken en je afspraken nakomen vinden we sexy.

Altijd binnen één werkdag antwoord

Je woning verduurzamen is een enorme stap en leidt al vaak genoeg tot vragen en twijfels. Dat begrijpen we, daarom zorgen we ervoor dat je altijd binnen één werkdag antwoord krijgt van een van onze specialisten.

Geen one size fits all, maar maatwerk oplossingen

Wat is de laatste keer dat je ooit een "one size fits all" item aantrok en dacht: dit zit als gegoten? Nog nooit gebeurd toch? Precies. Met oneindig veel mogelijkheden en volledige onafhankelijkheid van leveranciers maken we samen met jou een op maat gemaakt plan. Want one size fits nobody.

Jouw eigen, persoonlijke adviseur

Een vast aanspreekpunt tijdens het doorlopen van jouw proces. Jouw eigen persoonlijke adviseur kun je bellen, mailen en - als hij of zij in de buurt is - uitnodigen voor koffie. We staan je met raad en daad bij.

Onze specialisten wereldverbeteraars

Jelle de Wit

Hi, mijn naam is Jelle. Mede oprichter van Solar Contact en specialist op het gebied van zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en algehele verduurzaming van woningen.

Raymond ter Borg

Hi, mijn naam is Raymond. Mede oprichter van Solar Contact en specialist in verduurzaming met een passie voor Jip & Janneke taal en een niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit.