fbpx

Adviseur zonnepanelen

Voor de regio’s Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht zijn wij op zoek naar commerciële adviseurs. Van zonnepanelen gaat je hart sneller kloppen, maar van je werkdag vullen met het bezoeken van potentiële klanten wordt je pas écht blij.

Wij verkopen zonnepanelen zonder bullshit

OVER DE FUNCTIE.

In de rol van adviseur volg je eigen afspraken op door een bezoek te brengen bij potentiële klanten. Tijdens dit bezoek ben je in staat om een professionele uitleg te geven over zonnepanelen, voordelen te bespreken en vragen te beantwoorden. Vervolgens maak je een offerte op maat, waarin je kijkt naar de wensen van de klant voor nu – én later.

In theorie zorgen wij voor de leads, maar in praktijk ben jij natuurlijk pas klaar met je werk als jouw buren, vrienden, familie, 500+ LinkedIn connecties en alle kids die op de basisschool in je vriendenboekje hebben geschreven zonnepanelen hebben.

JIJ.

WIJ BIEDEN.

HOE WERKT HET?

Bij Solar Contact geloven we niet in one size fits all voor onze klanten, dus ook niet voor ons personeel. We zoeken geen 22 dezelfde mensen, maar wél mensen die zonnepanelen kunnen verkopen. Daarom vragen we je niet direct om een hele waslijst aan gegevens, maar nodigen we je graag uit om kennis te maken. Weten we gelijk wat we aan elkaar hebben, wel zo handig toch?

Solliciteer direct!